Πέρεθ: Άρχισε η απόσβεση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Το είχαν... για παιχνιδάκι το πρώτο τους ντέρμπι!»

Ακόμα ένα καλό ματς από τον Ρούμπεν Πέρεθ που κάλυψε υποδειγματικά το χώρο μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, δίνοντας παράλληλα ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Αλεξανδρόπουλο με την ενέργεια και τα τρεξίματά του.

O Παναθηναϊκός πήρε με συμφέρον deal (ελεύθερος) έναν παίκτη επιπέδου La Liga. Εναν χαφ, ο οποίος επί δέκα σερί χρόνια με εξαίρεση τη σεζόν 2014 – 2015 (αποτυχημένη μεταγραφή στην Τορίνο και επιστροφή τον Ιανουάριο στην Ισπανία) είχε σε κάθε χρονιά περισσότερα από 2.000 λεπτά συμμετοχής.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο 32χρονος μέσος ήταν πρώτος σε ανακτήσεις κατοχής, ενώ είχε 2/2 επιτυχημένα τάκλιν επιβεβαιώνοντας την πρωτιά του στην πρώτη στατιστική κατηγορία και με διαφορά μάλιστα καθώς μετράει 8.6 ανακτήσεις κατά μέσο όρο ανά αγώνα 43 στο σύνολο.

Από εκεί και πέρα είχε 80% ευστοχία στις πάσες 40/50 εκ των οποίων οι 15/24 ήταν πάνω απ τη σέντρα και 6/11 στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Επίσης ο Ρούμπεν είναι πρώτος σε επιτυχημένες πάσες στο αντίπαλο μισό με μέσο όρο 31 στις 39 ενώ είναι δεύτερος σε όλο το πρωτάθλημα σε ενέργειες με την μπάλα μετρώντας 88 ανά παιχνίδι.

Με λίγα λόγια, αρχισε η απόσβεση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του Ρούμπεν προβλέπει 550.000 ευρω στο πρώτο έτος και 600.000 ευρώ στο δεύτερο.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News