Πασκουάλ: «Τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλά...»

Για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας ο Πασκουάλ!

Στο πόσο καλά γνωρίζονται οι δύο ομάδες μεταξύ τους εστίασε ο προπονητής του “τριφυλλιού” Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Καταλανός κόουτς δήλωσε στο pre game της COSMOTE TV: «Για όλους είναι σημαντική η νίκη και θα δώσουν τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί πρώτα από όλα πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία και να είμαστε καλοί σε άμυνα και ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στα miss match. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, εκτός από τις καταστάσεις transition».

 Σχετικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία άσχημη περίοδο τόνισε: «Πάντα είναι σημαντικά αυτά τα ματς και για τους δύο, ανεξαρτήτως τι έχεις κάνει προηγουμένως. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, να μην χάσουμε καθόλου τη συγκέντρωση».

Κλείνοντας, τόνισε πως και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά: «Όλοι οι προπονητές προσπαθούν να μάθουν τον αντίπαλο. Τους ξέρουμε, αλλά μας ξέρουν κιόλας. Δεν είναι όμως τόσο σημαντικές οι πληροφορίες, όσο το τι θα κάνεις στην πράξη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News