Παρθενόπουλος και επίσημα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Τι δήλωσε

Παρθενόπουλος και επίσημα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Τι δήλωσε

Τον νέο της Γενικό Διευθυντή ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και εκείνος είναι ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε διατελέσει εντεταλμένος σύμβουλος σε εμπορικά θέματα των «πράσινων».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«O Βασίλης Παρθενόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος σε εμπορικά θέματα της ΚΑΕ μέχρι πρότινος.

Τόσο η πολυετής εμπειρία του σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις, όσο και η ενεργή ενασχόλησή του με το χώρο του αθλητισμού, θα συμβάλλουν καθοριστικά στο σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και στην περαιτέρω δυναμική
της ανάπτυξη.

Ο κος Παρθενόπουλος έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία, έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Greece & Cyprus, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Εμπορικός Διευθυντής της CΥCLON Hellas S.A., καθώς και μέλος του
Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς».

Για τη νέα του θέση ο Βασίλης Παρθενόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ανανεώνεται η σχέση μου με το Σύλλογο από μια νέα θέση ευθύνης. Η τιμή είναι μεγάλη, όπως και η ευθύνη αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της ομάδας και τις μεγάλες επιτυχίες της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη πορεία της ΚΑΕ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί».


Eλέγξτε επίσης

Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Νέντοβιτς: «Αθήνα ερχόμαστε»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στο δρόμο για Αθήνα. Δεν έρχεται μόνος… Διαβάζονται περισσότερο τώρα…   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.