Παρασκήνιο: Η κίνηση-ματ που «έδεσε» τον Σένκεφελντ

Παρασκήνιο: Η κίνηση-ματ που «έδεσε» τον Σένκεφελντ

Την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ως το 2023 ο Μπαρτ Σένκεφελντ, την Παρασκευή (13/11).

Ο παίκτης μάλιστα εξέφρασε στις δηλώσεις του την ευγνωμοσύνη του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Ωστόσο, ένα από τα «κλειδιά» για την τελική συμφωνία των δύο πλευρών ήταν η κίνηση του Παναθηναϊκού να παρακάμψει και να θέσει εκτός συζητήσεων τον Ολλανδό ατζέντη του παίκτη Βέζερ Βέζενμπεργκ, που είχε μπλοκάρει την όλη διαδικασία με τις αξιώσεις του προχωρώντας το θέμα με τους Ελληνες μάνατζερ που είχαν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του «Σένκε» τον Αύγουστο του 2019.

Πόρτα σε τέσσερις από Σένκεφελντ – Σφήνα ελληνικής ομάδας

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ενδιαφερόμενες ομάδες, εκ των οποίων οι δύο ήταν από Ελλάδα και Κύπρο, απέρριψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός αμυντικός απέδειξε και εμπράκτως τη σύνδεσή του με το Τριφύλλι με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023.

Ωστόσο, ο παίκτης που έφερε ο Γιώργος Δώνης το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες από του newspao.gr, είχε δεχθεί κρούση από τη Βίλεμ, την Ερζούρουμσπορ, έναν κυπριακό σύλλογο και έναν ελληνικό, μάλιστα από τους «Big Four»!

Εν τέλει, όλα κύλησαν ομαλά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρόλο που καθυστέρησε μερικούς μήνες, τελικά κράτησε τον Σένκεφελντ στο Κορωπί για τα επόμενα χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News