Παράλογες απαιτήσεις...

Παράλογες απαιτήσεις...

Οι ήττες αφαιρούν την προσοχή του κόσμου στις λεπτομέρειες, όλοι ψάχνουν …ενόχους και στην αναμπουμπούλα τα (όποια) θετικά πάνε στην άκρη.

Οι ήττες αφαιρούν την προσοχή του κόσμου στις λεπτομέρειες, όλοι ψάχνουν …ενόχους και στην αναμπουμπούλα τα (όποια) θετικά πάνε στην άκρη.

Είμαστε από αυτούς που ακόμα προσπαθούμε να χωνέψουμε το πείραμα με τον Σαντ Ρος στον άσο (ως κλασικοί Έλληνες που έχουμε την αποψάρα μας για όλους και τα πάντα).

Όσο κι αν ο Κουβανός δεν μας γεμίζει το μάτι δεν γίνεται να μην δούμε ότι (και) στο παιχνίδι με τη Βαλένθια το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν πήγαινε.

Ο άνθρωπος και σκορ έδωσε και άμυνα έπαιξε και 4 ασίστ μοίρασε, έκανε βέβαια κι αυτός το λάθη του (όπως όλοι), βέβαια σε αυτόν μετρούν διπλά αφού αποτελεί τον κουμανταδόρο ενός συνόλου που χρόνια έμαθε να ακουμπά στην ασφάλεια που του παρείχε ο εκάστοτε (σούπερ κλασάτος) δημιουργός.

Όχι από εποχής Σάρας, Καλάθη και Διαμαντίδη αλλά από ημέρες…Τιτ Σοκ και Μπάιρον Ντίνκινς. Είναι αρχή ακόμα, η ποιότητα σου δεν είναι άσχημη (λαμβάνοντας υπόψη πόσα λεφτά είχες για ξόδεμα), απλά μέχρι να κατανοήσουν όλοι τους ρόλους τους και να ρολάρει η ομάδα δείχνεις ότι δεν έχεις βάθος.

Τα βάζουν όλοι π.χ από χθες με τον Μπεντίλ και τον Όγκαστ που οι άνθρωποι πέρασαν περιπέτεια με την υγεία τους τις τελευταίες μέρες κι ήταν απροπόνητοι, ξαφνικά κάποιοι είχαν απαίτηση να κάνουν τη διαφορά αγωνιζόμενοι τρίλεπτα!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News