Παπαθεοδώρου: «Βοήθησε ο Πιτσίλκας τον Παναθηναϊκό - Σούπερμαν ο Μπέικον» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Βοήθησε ο Πιτσίλκας τον Παναθηναϊκό - Σούπερμαν ο Μπέικον» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, στάθηκε στην παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ και στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη!

Αναλυτικά:

Για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη: «Από τους Μποχωρίδη, Παναγιώτη και Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο Παναγιώτης είναι πιο μπροστά από τους άλλους και δείχνει ότι έχει πράγματα να δώσει. Για το ρόλο που έχει αποκτηθεί και για το συμβόλαιό του, κάνει μια χαρά τη δουλίτσα του.»

Για το ΟΑΚΑ που κόχλαζε: «Χρειαζόταν ένα τέτοιο γήπεδο για να κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο. Βοήθησαν πολύ ο Τάσος Κάρδαρης, ο Βασίλης Πιτσίλκας και δεν είχε τόσο σημαντικό ρόλο ο Θεωνάς. Είχε ρόλο ο Νίκος Πιτσίλκας που αξιολόγησε τους άλλους δύο διαιτητές. Βοήθησε πολύ ο Στέλιος Κουκουλεκίδης. Όλα αυτά σε έναν οργανισμό – πληγωμένη αρκούδα… αν πας και ξύσει την πληγή, η αρκούδα μπορεί να ξυπνήσει και να σου φάει το χέρι. Ο Παναθηναϊκός τρομάζει, όταν συσπειρωθεί…»




Για την Αρμάνι: «Μπασκετικά ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Περνάει μια περίοδο ”λουζερίασης” (σ.σ ηττοπάθειας). Το ΟΑΚΑ έπνιξε τους Ιταλούς. Αυτή η νίκη είναι η νίκη της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό.»

Για τους Μπέικον και Λι: «Το δεξί drive του Μπέικον είχα δεκαετίες να το δω. Είναι μυθικό. Σήμερα ντύθηκε σούπερμαν. Από τον Λι ξεκίνησε η αντεπίθεση. Το παιχνίδι το κέρδισε ο Λι από τις άμυνές του.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News