Παπαπέτρου: «Είμαι χαρούμενος εδώ»

Παπαπέτρου: «Αυτή η ατμόσφαιρα είναι μαγική»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στη NOVA για την φετινή σεζόν, για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τον Ρικ Πιτίνο και τη βράβευση του πατέρα του, Αργύρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος:
«Είμαι χαρούμενος εδώ, το έχω πει και νωρίτερα στη σεζόν. Νομίζω όταν είσαι ανταγωνιστικός σαν αθλητής και ένας άνθρωπος που θέλει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος, σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ποτέ απόλυτα χαρούμενος. Δεν μπορώ όμως να παραλείψω να πω ότι είναι μια πετυχημένη σεζόν, είμαι περήφανος για την ομάδα και την πορεία μας. Στο δεύτερο μισό ήμασταν εξαιρετικοί και στην Ευρωλίγκα. Το περασμένο καλοκαίρι πήρα μια απόφαση, δεν ήξερα πραγματικά τι θα βρω μπροστά μου, αλλά ξέρω ότι προετοιμάστηκα πάρα πολύ καλά και ήμουν έτοιμος για αυτή τη σττιγμή».

Για το αν βελτιώθηκε σε προσωπικό επίπεδο:
«Νομίζω ότι δεν είμαι εγώ σε θέση να το κρίνω αυτό. Όπως είπα, δουλεύω καθημερινά και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ να είμαι. Ακόμα έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό επιδιώκω να κάνω. Όσο καλύτερος παίκτης γίνομαι, τόσο περισσότερο θα μπορώ να βοηθάω την ομάδα».

Για τον Ρικ Πιτίνο:
«Είναι τιμή μας που δουλέψαμε μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια πορεία, έχει κάνει πάρα πολλά για το μπάσκετ. Στην Ευρώπη πολλοί δεν τον γνωρίζουν, αλλά εγώ επειδή έχω ζήσει και στην Αμερική ήξερα ποιος είναι. Η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο, ότι και να λέμε είναι περιττό. Άλλαξε πολλά στην ομάδα και του αξίζει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο από αυτή την επιτυχία».

Για την βράβευση του πατέρα του:
«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου γενικά. Είναι πάρα πολύ ωραίο ο κόσμος να αναγνωρίζει μετά από χρόνια μία πορεία. Είμαι υπερήφανος για τον μπαμπά μου, με μεγάλωσε με σωστές αξίες και αρχές. Έκανε τα πάντα για μας, από μικρή ηλικία, και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα αν δεν υπήρχε αυτός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News