ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming | PAOK - Aris

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming:

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεσπόζει στο κυριακάτικο μενού της 11ης αγωνιστικής της Super League. H μονομαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα (19:30), θα σηκώσει την συμπρωτεύουσα στο πόδι. Άλλωστε, διακυβεύεται πέρα από το «τρίποντο» της νίκης και το ποιος θα γίνει «αφεντικό» στην πόλη.

PAOK – Aris Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έχει το περιθώριο για 2η σερί αποτυχία. Ήδη  βρίσκεται στο -7 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένει από τους παίκτες του απαντήσεις. Και αισιοδοξεί ότι σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι η κούραση από το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0) θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία έχουν πλέον στο μυαλό τους τη νίκη: «Ανυπομονούμε όλοι μας για αυτό το παιχνίδι στην Τούμπα. Εξαρτάται από εμάς, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», υποστήριξε ο Σβαμπ. Ο Λουτσέσκου συμπλήρωσε: «Έχουμε σκαμπανεβάσματα έως τώρα στη σεζόν, όμως το ματς με τον Άρη είναι ιδιαίτερο για όλους μας. Θεωρώ ότι το πάθος και η ποιότητα που διαθέτουμε μπορούν να μας οδηγήσουν στη νίκη». super league Live Streaming

Ο Άρης μπορεί να προέρχεται από ήττα-σοκ (0-5) με τον ΠΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως θέλει να αποδείξει σε εχθρούς και φίλους ότι και φέτος είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει. Ο προπονητής Άκης Μάντζιος δέχεται κριτική και περιμένει ότι οι παίκτες του θα επανεμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο.

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, υπάρχουν προσωπικότητες και πρέπει να αντιδράσουμε. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν. Θα κριθεί στο ποιος θέλει το αποτέλεσμα περισσότερο», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Άρη.

Με την επιστροφή του Άρη στα σαλόνια της Super League τη σεζόν 2018/19 η προϊστορία δείχνει ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ο «δικέφαλος του βορρά» σε 10 ματς, ανεξαρτήτως έδρας, έχει πανηγυρίσει 4 νίκες (2-0, 0-1, 0-2, 1-2), ενώ οι «κίτρινοι» αμφότερες εντός έδρας (1-0, 4-2).

Φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι τέσσερις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες (2-2, 2-2, 0-0, 1-1), όλες στην Τούμπα.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΠΑΟΚ – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Αρης

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News