Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Θέλει μόνο το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Θέλει μόνο το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Νίκη και πάλι… νίκη, είναι το μότο που έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες για τη μάχη της «Πλατείας» κόντρα στον Πανιώνιο.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του σε τρεις περιπτώσεις (με Λαμία, ΟΦΗ και Άρη) να αδυνατεί να σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα, να μην κάνει τα βασικά και να απογοητεύει παταγωδώς.

Η αντίδραση ήρθε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, εκεί που οι πράσινοι απλά έπαιξαν κανονικό ποδόσφαιρο και λίγο έφθασαν να πάρουν και τη νίκη.

Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης είναι το πιο σημαντικό αυτήν την περίοδο για τον Παναθηναϊκό, καθώς αποτελεί «must-win situtation» για να μη χαθεί από νωρίς… το τρένο για τη θέση στην πρώτη εξάδα.

Οι πράσινοι καλούνται να καταθέσουν ψυχή και σώμα απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος έχει κάνει σημάδια περιόδου από την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στο Βόλο.

Και να δείξουν βεβαίως ότι η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό δεν η΄ταν απλά μια παρένθεση.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό για το τριφύλλι να φύγει με το διπλό και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς σε περίπτωση μη… νίκης, τότε κινδυνεύει να χάσει νωρίς το τραίνο.

Φέτος, άλλωστε, ο στόχος για το τριφύλλι ΔΕΝ είναι η αξιοπρεπής παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά η πέμπτη θέση, τουλάχιστον.

Προπόνηση και αποστολή για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη

18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (29/9, 17:15) αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μακέντα, Σέχου, Φάουστο ακολούθησαν θεραπεία και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα εξής ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ

Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, το οποίο θα παρακολουθήσετε ζωντανά στις 17:15 από το Novasports 2 HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News