Παναθηναϊκός: Υψηλό σκορ και παραλίγο «100άρα» πριν τη διαβολοβδομάδα!

Παναθηναϊκός: Υψηλό σκορ και παραλίγο «100άρα» πριν τη διαβολοβδομάδα!

Δίχως να δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός «ξέσπασε» απέναντι στην Καρδίτσα στο «Γιάννης Μπουρούσης» και πέτυχε μια εύκολη νίκη με 82-99. Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Παπαγιάννης και Λι.

Τα ηνία του αγώνα πήρε από νωρίς ο Παναθηναϊκός και έβαλε τον εαυτό του σε θέση οδηγού στο παιχνίδι με την Καρδίτσα με δύο διαδοχικά τρίποντα από τον Ουίλιαμς. Το Τριφύλλι χωρίς Γκριγκόνις και Μπέικον (που δεν έχει δηλωθεί ακόμα στη Basketleague) μοίρασε διαφορετικά τους χρόνους. Από τους κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Γόντικας, ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε τον ξεκούραστο Μαντζούκα. Η ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους «πράσινους» στο 19-27.




Στα μέσα του β’ δεκαλέπτου με κάρφωμα του Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός πήγε στο +16 με εντυπωσιακό σερί 10-0. Με τρεις παίκτες στους 12 πόντους (Μποχωρίδη, Λι, Παπαγιάννη) οι «πράσινοι» έβαλαν τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση στην Καρδίτσα. Ο Έλληνας γκαρντ, μάλιστα, μοίρασε και μια εντυπωσιακή τάπα στο παιχνίδι.

Ο Παπαγιάννης έκανε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με 10/10 εύστοχα δίποντα. Η Καρδίτσα προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά με τον Αγραβάνη στις αρχές του δ’ δεκαλέπτου (65-78), όμως, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με ένα γρήγορο 5-0 και τρίποντο του Μαντζούκα. Ο Παναθηναϊκός τήρησε το fair play και σταμάτησε στους 99 πόντους στο φινάλε του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-29, 38-57, 59-76, 82-99

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News