Παναθηναϊκός: Το αστρονομικό ποσό και το συμβόλαιο του Μπερνάρντ

Πήρε θέση ο Παναθηναϊκός για Μπερνάρντ!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει το μπαμ του καλοκαιριού φέρνοντας στην Ελλάδα τον μάγο Μπερνάρντ.

Σύμφωνα με το10.gr, το Τριφύλλι έχει καταθέσει μία πολύ ελκυστική πρόταση στον Βραζιλιάνο η οποία θα έχει διάρκεια δύο χρόνων.

Όσον αφορά τις απολαβές που προσφέρει στον παίκτη, για τον πρώτο χρόνο η πρόταση είναι 1,2 στον Μπερναρντ ενώ το υπόλοιπο 1,3 θα το καλύψει η Σαρίγια ώστε να λυθεί το σύμβολαιο του ενώ για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου οι Πράσινοι προσφέρουν στον παίκτη 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια εξωπραγματική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα την οποία έχει εγκρίνει και η διοίκηση της ομάδας καθώς άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως ο Βραζιλιάνος θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα, μετά και από συζητήσεις που είχε με τον 29χρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα έχει ήδη καταλήξει για τον ρόλο που θα δώσει στον άλλοτε παίκτη της Σαχτάρ, προορίζοντας τον πίσω από τον Σπόραρ σε ελεύθερο ρόλο, δηλαδή στο «10».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News