Παναθηναϊκός: Τι σου είναι οι μεταγραφές...

Παναθηναϊκός: Τρεις μεταγραφές, τρία χαμόγελα!

Για να δεις τι σου είναι οι μεταγραφές. Ο Λάζλο Κλέινχεϊσλερ που πέτυχε νωρίς-νωρίς το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα στην Κροατία και την Όσιγιεκ βρήκε τον πολύ καλό εαυτό του με προσφορά σε δημιουργία και εκτέλεση.

Αποτέλεσμα; Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ Σπλιτ να τον γλυκοκοιτάζουν και να τον φλερτάρουν έντονα.

Η Όσιγιεκ ήθελε να πουλήσει τον παίκτη για οικονομικούς λόγους αφού δεν είχε τη δυνατότητα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο που άξιζε βάσει προσφοράς και αριθμών.

Όμως από την άλλη κι υπό την πίεση του κόσμου της δεν ήθελε να ενισχύσει μια από τις άμεσες αντιπάλους της στο κροατικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανοιχτά τα ραντάρ του, εκμεταλλεύτηκε τις άκρες του στην ντόπια αγορά κι έξυπνα κινούμενος μπήκε σφήνα κι έκανε δικό του έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία (28 ετών), ενεργό με την εθνική του ομάδα, όπου μετράει 44 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το ένα, με ασύλληπτο μακρινό σουτ, σε αγώνα με την Ελλάδα για το Nations League, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News