Παναθηναϊκός: Θα περιμένει μέχρι το Σάββατο για Παλάσιος, αλλιώς... Plan B'!

Παναθηναϊκός: Θα περιμένει μέχρι το Σάββατο για Παλάσιος, αλλιώς... Plan B'!

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι να καθυστερεί και πολύ το θέμα της απόκτησης του βασικού εξτρέμ, έδωσε διορία σε Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα μέχρι το Σάββατο (28/8), ενώ την ίδια ώρα δουλεύει κι άλλη μεταγραφή, σε περίπτωση που στραβώσει του Αργεντινού εξτρέμ.

Απομένουν τρεις μέρες μέχρι τη συμπλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός δεν είναι να χρονοτριβεί.

Από τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ επικρατεί αισιοδοξία πως θα έρθουν τα χαρμόσυνα νέα από Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα, ωστόσο, θέλοντας να σιγουρευτεί πως δεν θα μείνει με άδεια χέρια, έβαλε χρονικό όριο στους Μεξικανούς να δώσουν την οριστική τους απάντηση.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό έχουν δουλέψει ακόμη μια καλή περίπτωση εντός Ευρώπης με Λατίνο ποδοσφαιριστή, αν ναυαγήσει του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Όπως διέδιδε ο ατζέντης του τελευταίου, το «deal» θα γίνει, μένει να διαπιστωθεί και στην πράξη κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (28/8).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News