Παναθηναϊκός: Θα δώσει τα... ρέστα του για Καλαϊτζάκη το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός: Θα δώσει τα... ρέστα του για Καλαϊτζάκη το καλοκαίρι

Αποφασισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι απέτυχαν να κλείσουν τον Έλληνα γκαρντ με τη μία, πολύ νωρίτερα από τον ερχομό της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το προσεχές καλοκαίρι θεωρείται βέβαιο πως οι «πράσινοι» θα επανέλθουν. Θα εντείνουν τις προσπάθειές τους και οι πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους είναι πολλές.

Ο ένας λόγος έχει να κάνει με το μικρό μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη μετά το τέλος της φετινής σεζόν και ο δεύτερος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ελληνας γκαρντ-φόργουορντ νιώθει έτοιμος να κάνει το βήμα-μπροστά. Να αγωνιστεί στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα είναι μόνος του καθότι τα… μάτια αρκετών ομάδων είναι στραμμένα προς τον διεθνή παίκτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News