Παναθηναϊκός: Τέσσερις λόγοι για «μπράβο» σε Ιβάν και παίκτες

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0 (Highlights/vid)

Κανείς δεν πανηγυρίζει ισοπαλίες αλλά δεν γίνεται να μην δώσουμε εύσημα στην ομάδα για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι απέναντι σε αντίπαλο πιο δουλεμένο.

Γίνεται να μην πεις μπράβο στην άμυνα που κράτησε το μηδέν, κάτι που δεν πίστευε κανείς ότι μπορούσε να καταφέρει, αν και υπάρχουν πολλοί που αμφιβάλλουν για το κατά πόσο Σάρλια και Πούγγουρας είναι σωστές λύσεις για τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο κέρδος από το αποτέλεσμα είναι οι μέρες ηρεμίας που κέρδισε ο προπονητής που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα για τις γκέλες σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη. Ακόμα η ομάδα εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει, υπάρχουν σοβαρά ζητήματα νοοτροπίας που πρέπει να ξεριζωθούν από το Κορωπί (θέλει την ομάδα να είναι μόνιμος κομπάρσος) αλλά η προσέγγιση του ματς από τον Σέρβο μας άρεσε.

Κατέβασε την ομάδα με στόχο να κάνει το παιχνίδι της (περιμέναμε Μαουρίσιο αντί Παλάσιος) δείχνοντας πίστη στη δουλειά του, κάτι που “πέρασε” και στους παίκτες που για 45 λεπτά μια χαρά το πήγαν το ματσάκι πιέζοντας πολύ και μην αφήνοντας Ελ Αραμπί και Τικίνιο να φανούν απειλητικοί.

Επειδή δεν “τράβηξαν” καθόλου ο Βιτάλ και ο Παλάσιος (ενώ και οι αλλαγές κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα) δεν έγινε προσπάθεια για το κάτι παραπάνω μπροστά. Δεδομένων των συνθηκών, πάντως, με κόσμο εκεί μέσα, με άμυνα ανάγκης και ομάδα ακόμη αμοντάριστη, τότε ,ναι, είσαι ευχαριστημένος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News