Παναθηναϊκός: Τέλος στις μεταγραφικές… τρέλες

Ωμή παραδοχή στον Παναθηναϊκό: «Το χειρότερό μας ντέρμπι!» (pic)

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει τον κόσμο σίγουρο ότι δεν θα παρατηρηθούν μεταγραφικές…τρέλες, ούτε ακραία λανθασμένη αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.

Ξεχάσατε τι γινόταν τα τελευταία χρόνια; Για παράδειγμα δεν γίνεται να επιλέγεις να μην δουλέψεις εσύ με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και να τον στέλνεις δανεικό στον Πανιώνιο.

Να λες ότι στη θέση του φέρνεις κάποιον…Κόναν αλλά να μην δουλεύεις ούτε με αυτό τον ταλαντούχο νεαρό και να τον στείλεις κι αυτόν δανεικό.

Να παίρνεις για τα άκρα τον έμπειρο Δημήτρη Κολοβό που δεν είχε ποτέ τα μέτρα για την θέση και δεν ήταν καθαρός ακραίος ποδοσφαιριστής.

Να παίρνεις τον Ούφε Μπεκ με το ιστορικό τραυματισμών και να του προσφέρεις κλειστό συμβόλαιο.

Να βάζεις το στοίχημα Μολό κι ενώ ξέρεις ότι είναι «δύσκολος» χαρακτήρας να τον «καις» με την πρώτη (ο Γιώργος Δώνης είχε «αρπαχτεί» μαζί του) και να τον επαναφέρεις στην ομάδα ως δεξί μπακ (!) επί Λάζλο Μπόλονι.

Βλέπαμε στο παρελθόν τις περισσότερες κινήσεις να γίνονται για την επίθεση κι ο Παναθηναϊκός εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων να ξεμένει χωρίς καθαρό εξτρέμ και άδειος στις υπόλοιπες θέσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News