Παναθηναϊκός: Τελειώνει με Παπαπέτρου, κλείνει άμεσα γκαρντ - Τι ισχύει με Μπράουν - Ουάιτ

Παπαπέτρου:  Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Άλμπα

Τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποκάλυψε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Δημήτρης Κοντός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

«Το βασικό είναι ότι έχει περάσει από όλα τα στάδια. Είναι ικανός και έχει την εμπειρία για να πάρει ένα “καράβι” σαν τον Παναθηναϊκό. Αλβέρτης και Διαμαντίδης τον ήθελαν από τον Ιανουάριο, αλλά δεν τους βγήκε. Έχουν συνεργαστεί μαζί του και έχουν εξαιρετική άποψη. Το προφίλ του ταιριάζει με του Παναθηναϊκού. Είναι σοβαρός και οι ομάδες του έχουν ταυτότητα. Τον εμπιστεύονται απόλυτα, γι’ αυτό και του έδωσαν τριετές συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει αυτόν τον προπονητή μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Είναι προαπαιτούμενο να μείνει ο Πρίφτης. Δεν ξέρω αν μπορεί να βρει καλύτερο προπονητή ο Παναθηναϊκός. Είναι σκληρός προπονητής», είπε σχετικά.

Για τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού» τόνισε: «Το θέμα του Παπαπέτρου είναι στην κορυφογραμμή. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον αρχηγό του στο ΟΑΚΑ. Είναι βασική προτεραιότητα αυτό. Θέλουν να δείξουν στον Ιωάννη το πλάνο για τη νέα σεζόν για να τον πείσουν. Είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά την επέμβαση που έκανε. Το θέμα του γκαρντ θα κλείσει άμεσα. Επίσης, ο Πρίφτης θα ψαχτεί για παίκτες που γνωρίζει καλά από την Ούνιξ, όπως ο Γουάιτ και ο Μπράουν».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο και την ελληνοποίηση του Σαντ-Ρος ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Τον κοιτάνε και οι δύο “αιώνιοι”, αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει. Θα γίνει και η ελληνοποίηση του Σαντ-Ρος, όμως μπορεί να μην γίνει τόσο άμεσα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News