Παναθηναϊκός: Τα σενάρια στη βαθμολογία και την Ευρώπη τις τελευταίες δυο αγωνιστικές!

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια στη βαθμολογία και την Ευρώπη τις τελευταίες δυο αγωνιστικές!

Ενώ η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ελληνικών ομάδων έχει κορυφωθεί, εμείς πάμε να δούμε όλα τα σενάρια που μπορούν να συμβούν.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι που έχουν 58 βαθμούς θα πρέπει να χάσουν και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους ή να πάρουν ένα βαθμό και ο Άρης και η ΑΕΚ αντίστοιχα να φτάσουν και οι 2 τους 60 βαθμούς.

Στην περίπτωση αυτή, το Τριφύλλι θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν κερδίσει στον τελικό Κυπέλλου τον Παοκ.

Ο Πάοκ με 60 βαθμούς έχει κλειδώσει το ένα εισιτήριο και απλά μένει να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσει.

Όσο για τον Άρη και την ΑΕΚ, οι δύο ομάδες έχουν από 56 βαθμούς και  η μεταξύ του αναμέτρηση το Σάββατο έχει χαρακτήρα τελικού. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο Άρης θα έχει το προβάδισμα.

Τώρα σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα παρακάτω:

Ο Παναθηναϊκός έχει την ισοβαθμία τόσο με τον Άρη όσο και με την ΑΕΚ ενώ ανάμεσα στους Άρη και ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουμε το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι ανάμεσα τους το Σάββατο είναι όλα τα λεφτά…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News