Στον πάγκο όποιος δεν δίνει ψυχή... - Ξεκάθαρο μήνυμα από Ιβάν

Βαθμολογία Superleague: Πάτησε τετράδα ο Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πρώτη ημέρα έχει αποδείξει πόσο δίκαιος προπονητής είναι.

Κολλήματα μπορεί να έχει, ωστόσο είναι δίκαιος με τους παίκτες του.

Παίζει όποιος αξίζει. Έχει περάσει σε όλους το μήνυμα στο Κορωπί ότι θα παίζουν όσοι είναι σωστοί στην προπόνηση και στα παιχνίδια , δίνουν την ψυχή τους και υπακούουν χωρίς δεύτερη κουβέντα στα θέλω του Γιοβάνοβιτς.

Όσοι κάνουν μούτρα απλά θα είναι εκτός…

Άλλωστε, ο Γιοβάνοβιτς το είπε ξεκάθαρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο: “Χαίρομαι που με ρωτήσατε για αυτούς τους παίκτες. Μπορεί σε αυτό το γκρουπ να είναι και ο Μαουρίσιο και ο Σάντσες. Για μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο πως δεν το παράτησαν αλλά μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις με ανάγκαζαν να αναρωτιέμαι και εγώ και να διαμορφώνω διαφορετικά μια εικόνα και πήραν τη θέση τους με τον τρόπο που δούλευαν στις προπονήσεις. Όταν τους χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί και είχαν μια καλή απόδοση που δεν θα την είχαν αν θεωρούσαν πως ο Παναθηναϊκός δεν τους υπολογίζει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις πότε θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Ένας προπονητής έχει και το δυσάρεστο ρόλο να πρέπει να επιλέξει μόνο έντεκα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News