Παναθηναϊκός: Τα έφερε όλα τούμπα...

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα σε σχέση με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, ήταν η κατανόηση από τους πράσινους της σημαντικότητας του «ΠΡΕΠΕΙ να βάλω τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και το σφύριγμα της λήξης να με βρει με ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο μου».

Υπήρξε επιτυχία στο στόχο που τέθηκε αν και θα θέλαμε περισσότερα πράγματα, κυρίως εκτός έδρας όπου οι έξοδοι από την Αθήνα έχουν καταντήσει εδώ και πολλά έτη μέγας βραχνάς.

Στα πλέι οφ καταγράψαμε μεθοδικότητα που δεν διέκρινε την ομάδα όλη τη χρονιά. Τσεκάραμε plays με σκοπό την απομόνωση των αντιπάλων με Αϊτόρ, Παλάσιος ώστε οι τελευταίοι να εκμεταλλευτούν την καλή τους κατάσταση.

Επίσης ο σύλλογος πήρε πολλά από τους χειριστές του, Βιγιαφάνιες και Γκασίνοβιτς, βάζοντας στο επιθετικό του πλάνο και τις προωθήσεις των σέντερ μπακ.

Ναυαρχίδα του πράσινου παιχνιδιού η ευκολία με την οποία σκόραραν οι πλάγιοι και φυσικά το παιχνίδι Μπρινιόλι-Σένκεφελντ-Βέλεθ που έδεσαν γρήγορα μεταξύ τους.

Το τριφύλλι βρήκε πολλές λύσεις γυρίζοντας τούμπα την αρνητική ψυχολογία στην έξτρα περίοδο του πρωταθλήματος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News