Τα δεδομένα για Τι Τζέι Μπρέι και ακόμη δύο

Τα δεδομένα για Τι Τζέι Μπρέι και ακόμη δύο

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μεταγραφική ενίσχυση και ήδη υπάρχει φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μεταγραφική ενίσχυση και ήδη υπάρχει φαβορί.

Ο λόγος για τον Τι Τζέι Μπρέι ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της πράσινης περιφέρειας.

Ο Αμερικανός γκαρντ αρέσει στον Κάτας, Ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου, αγωνίζεται από το Δεκέμβριο στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαραγόσα. Σε δέκα αγώνες στην ACB μετράει 8.3 πόντους, 2.4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Όσον αφορά την υπόθεση, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και για του χρόνου, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα βρει με την Μπάγερν είτε για να μείνει ελεύθερος είτε για αγορά.

Στα υπόψιν του «τριφυλλιού» βρίσκονται ακόμα και οι Τόνι Τέιλορ και Τζάστιν Ρόμπινσον.

Ο πρώτος, αγωνίζεται εδώ και μία διετία στην τουρκική Καρσίγιακα, έχοντας φέτος 12.8 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Ρόμπινσον από την άλλη, αγωνίζεται στη G League και στη θυγατρική των Φιλαδέλφεια Σίξερς, τους Delaware Blue Coats. Πρόκειται για 23χρονο γκαρντ με καλό μακρινό σουτ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News