Παναθηναϊκός: «Χάνεται» ο Πέρι - Αρνητικός σε όλα

Παναθηναϊκός: «Χάνεται» ο Πέρι - Αρνητικός σε όλα

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη… φωτιά στην τέταρτη περίοδο, αλλά με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να υψώνει τις… μάνικες πυρόσβεσης από τα 6.75 και τον Γιώργο Παπαγιάννη να τις περνάει μέσα στη ρακέτα, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές νίκες, μετά από πέντε σερί ήττες στη Euroleague.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 70-64 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 3-9 το ρεκόρ του και υποχρεώνοντας τους Ρώσους στην τέταρτη ήττα της.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Κέντρικ Πέρι, παρά τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Δημήτρη Πρίφτη.

Δεν κατάφερε να συνεισφέρει στο παιχνίδι της ομάδας. Χαρακτηριστική η φάση που κάνει -ένα εντελώς αχρείαστο- αντιαθλητικό φάουλ στον Λόιντ (αντί να τον αφήσει να βάλει το καλάθι) στο φινάλε της 3ης περιόδου.

Είναι κρίμα διότι προσπαθεί με την περιφερειακή του άμυνα, μια προσπάθεια που… χάνεται, καθώς σε όλα τα άλλα είναι αρνητικός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News