Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

  • 14/6/2019 – 21:00
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote TV 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα στο Game 3 της σειράς των τελικών (21:00) με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να έχει… match ball τίτλου, την ίδια στιγμή που οι Πατρινοί θα παλέψουν για να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Στο «πράσινο» στρατόπεδο ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο Αμερικανός προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μάλιστα τους ζήτησε να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ που μπορούν ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής.

Στην αντίπερα όχθη, ο Προμηθέας θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς προβλήματα.

Ο Μάκης Γιατράς θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σκοπός του Προμηθέα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε όλο το 40λεπτο και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Παπαγιάννης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας»

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

Σοβαροί για να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας

Βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Παρασκευή, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Μέχρι σήμερα στα πλέι οφ έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο, απόρροια της σκληρής δουλειάς που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος μετά το τέλος των υποχρεώσεών μας στην Ευρωλίγκα.

Τόσο στα ημιτελικά με το Περιστέρι, όσο και στους δύο πρώτους τελικούς με τον Προμηθέα, αποδείξαμε μέσα στο παρκέ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μένει ακόμη ένα ματς για να το επαναλάβουμε και να πάρουμε τον τίτλο.

Γνωρίζουμε πως ο Προμηθέας δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα για… τουρισμό. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία ήταν άκρως ανταγωνιστική στο δεύτερο ματς της σειράς.

Θα ήθελα να σταθώ λίγο περισσότερο στον αγώνα της Πάτρας και στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Οι εξέδρες ήταν γεμάτες από φίλους και των δύο ομάδων που τραγουδούσαν για να τις εμψυχώσουν, δίχως να συμβεί το παραμικρό. Μακάρι όλοι οι αγώνες να είναι έτσι στο μέλλον. Μακάρι, επίσης, όλες οι ομάδες να έχουν έδρες και οργάνωση σαν του Προμηθέα.

Επιστρέφοντας στα του τρίτου τελικού, οφείλουμε να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 4.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=rs

http://trgoalstv1.me/stream15.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-5.html

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News