Παναθηναϊκός: Πόσα γκολ θα βάλει, πόσους πόντους θα μαζέψει και πού θα τερματίσει στα Playoffs

Επιτέλους Παναθηναϊκός: Πάτησε τον ΠΑΟΚ και έμεινε σε τροχιά Ευρώπης

Σε ρυθμούς Playoffs ο Παναθηναϊκός…

Η σημαντικότερη χρονική στιγμή της σεζόν έφτασε, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνεται στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των Playoffs της Superleague!

Πλούσια ειδικά στοιχήματα έχουν βγει για την πορεία του Τριφυλλιού μέσα στην ειδική λίγκα και τον όμιλο του πρωταθλητή. Είτε αυτά αφορούν τα συνολικά γκολ που θα σημειώσει η ομάδα του Μπόλονι, είτε τους πόντους που θα μαζέψει, ακόμα και που θα τερματίσει.

Ως προς τους βαθμούς, οι μπουκ περιμένουν τον Παναθηναϊκό να κάνει θεωρητικά 3 και περισσότερες νίκες μέσα στη λίγκα. Το ενδεχόμενο να μαζέψει ο Παναθηναϊκός Over 10,5 πόντους έχει απόδοση 1,75.

Κλειστά τα περισσότερα ματς του Παναθηναϊκού, με την αμυντική φιλοσοφία του Λάζλο Μπόλονι να υπερισχύει. Προσεκτικά αναμένεται να πάει στα ματς των Playoffs ο Παναθηναϊκός, με το να σημειώσει Over 7,5 γκολ να προσφέρεται στο 2,10.

Ειδικό στοίχημα υπάρχει και για τον Νικητή της Superleague, μετά την ολοκλήρωση των Playoffs, χωρίς τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δίνεται ως το 4ο φαβορί σε απόδοση 7,00.

Τέλος, υπάρχει και ένα αρκετά δύσκολο ως προς την επαλήθευσή του στοίχημα, σύμφωνα με το οποίο το Τριφύλλι ολοκληρώνει την διαδικασία των Playoffs της Superleague αήττητος. Το στοίχημα αυτό παίζεται στο 51,00!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News