Παναθηναϊκός: Ποιος παλαίμαχος θα το... τολμήσει;

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Για να δούμε αν το καλοκαίρι ευδοκιμήσει το μοντέλο του γενικού αρχηγού με την επιλογή να γίνεται -κατά τα φαινόμενα- από την δεξαμενή παλαίμαχων της ομάδας.

Μέχρι πρότινος όποιος… πρώην διάλεξε να συνεργαστεί με τον Γιάννη Αλαφούζο έφαγε το κεφάλι του, κυρίως λόγω της αδιαφορίας του μεγαλομετόχου για την πρόοδο του κλαμπ, άλλωστε το μόνο που νοιάζει τον τελευταίο είναι η μπίζνα του Βοτανικού και πως θα μειωθεί η οικονομική χασούρα της ανάμειξής του με το ποδόσφαιρο.

Από Λυμπερόπουλο και Ζιλμπέρτο, μέχρι Δώνη και Ουζουνίδη ουδείς θα αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια για την συνύπαρξή του με τον mr.SKAI, σε σημείο να απορείς με τις κατά καιρούς αναρτήσεις του Τζιμπρίλ Σισέ που μόνο γονατιστός δεν έχει παρακαλέσει για να αναλάβει πόστο στο τριφύλλι.

Δεν είναι παράξενο ότι μας τρέφει μεγάλη αδυναμία. Ο Γάλλος πέρασε δύο ωραία χρόνια στην Αθήνα. Πήρε από τον σύλλογο το προτελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Είναι δεδομένο πως στα μέρη μας απέκτησε φίλους και ταίριαξε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου με κοινά γούστα σαν τον Νίκο Πατέρα και τον Σωτήρη Νίνη.

Του άρεσε ότι εδώ του φερθήκαμε σαν να είναι αληθινός σταρ και τον κάναμε να νιώσει πολύ σημαντικός: ο Σισέ ήταν πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά στη Λάτσιο και στη Λίβερπουλ αντιμετωπίστηκε ως ρολίστας πολυτελείας: μόνο εδώ βρήκε μια ομάδα που του φέρθηκε με τεράστιο σεβασμό και μεγάλη γενναιοδωρία. Κάτι που δεν ξεχνά και θέλει μα κάθε τρόπο να ξεπληρώσει. Όταν ο Παναθηναϊκός σταθεί στο ύψος του και μόνο τότε, θα συμπληρώναμε εμείς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News