Παναθηναϊκός - Περιστέρι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία Euroleague: Καταδικαστική ήττα ο Παναθηναϊκός

Ετοιμο για 13η συνεχόμενη νίκη εντός συνόρων το σύνολο του Πρίφτη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (20:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Basket League. Ο «εξάστερος» έπειτα από την αγχωτική επικράτηση κόντρα στον Ιωνικό (68-61) την περασμένη Κυριακή, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, έπειτα από το τεράστιο διπλό του φθινοπώρου.

Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» αριθμούν 15 νίκες στα 16 τελευταία παιχνίδια τους στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας), δείχνοντας ότι έχουν μομέντουμ. Στο πρωτάθλημα δε, έπειτα από την ήττα από τον Άρη τον Οκτώβριο, μετράει 12 διαδοχικές νίκες! Μεσοβδόμαδα, δεν είχαν υποχρεώσεις στην Euroleague, αφού η αναμέτρηση με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ακυρώθηκε έπειτα από την αποβολή των ρωσικών ομάδων.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι η μεγάλη επιστροφή ενόψεις της μονομαχίας με το Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων μάχεται για την είσοδο στην post season και έπειτα από τις τρεις νίκες στο πρόσφατο καρέ αγώνων εδραιώθηκε στην 8άδα.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Δεν σκοράραμε πολύ, είχαμε πολλές απουσίες, παίξαμε με πολύ ψηλό σχήμα, όμως δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό, πρέπει να παίζαμε με μέσο όρο ύψους 2,07μ. Ο Γουάιτ έπαιξε στο “3”, ο Κασελάκης στο “2”, ο Μποχωρίδης είχε πρόβλημα στη μέση. Δεν περιμέναμε να έχουμε κενό στην Ευρωλίγκα, εύχομαι να είναι γρήγορα οι συμπαίκτες μου πίσω και να μην είμαστε… 9 παίκτες. Κοιτάμε το Περιστέρι τώρα και μετά τον Ολυμπιακό», το σχόλιο του Γιώργου Παπαγιάννη για το τελευταίο ματς και την συνέχεια της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News