Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ο παίκτης κλειδί στην ενδεκάδα για το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Η ανανέωση συμβολαίου μην... αργήσει!

Μέχρι σήμερα μας αρέσει ο τρόπος που ο Λούκας Βιγιαφάνιες χειρίστηκε τον εαυτό του εμφανιζόμενος στο παλκοσένικο (για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό) ως leading χαφ.

Είναι φανερό ότι ο προπονητής τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη όχι μόνο γιατί είναι ο παίκτης που ελέγχει τη μπάλα και το τέμπο σε μια offensive minded ομάδα δίνοντας του πολλές επιθέσεις από τον άξονα.

Οι πρώτες μπάλες σε όλα τα παιχνίδια έχουν βαρύτητα και οι πιο πολλοί κόουτς επιλέγουν «ασφαλείς» επιλογές για να «μπούνε» σωστά οι ομάδες στο χορτάρι, γεγονός αν μη τι άλλο τιμητικό για τον Λούκας που από μαύρο πρόβατο τον Αύγουστο, έχει φτάσει σήμερα να είναι το Α και το Ω του Παναθηναϊκού.

Απλά παίζοντας σωστή μπάλα. Αυτό το «σχολής Γιοβάνοβιτς» ποδόσφαιρο, με σήμα-κατατεθέν την ταχύτητα σκέψης και (κυρίως) την απλότητα στις μεταβιβάσεις, χωρίς φανφάρες, κορδελάκια και φιοριτούρες, το οποίο ανέβασε τον Βίγια στην ιεραρχία των πράσινων και τον ανέδειξε ως έναν από τους πιο low mistake χαφ του πρωταθλήματος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News