Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η πρόβα ενδεκάδας του Μπόλονι - Ένα δίλημμα

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στα play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Η πρόβα ενδεκάδας του Μπόλονι – Ένα δίλημμα

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας του Λάζλο Μπόλονι, υπάρχει ένα δίλημμα: Μαουρίσιο ή Μπουζούκης;

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Διούδης. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ και δεξί ο Μόλο. Πούγγουρας και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο ή Μπουζούκης στο κέντρο. Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης στα δύο φτερά και στην κορυφή ο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News