Παναθηναϊκός: Οι trappers που ακούς καθημερινά, «ψηφίζουν» το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Οι trappers που ακούς καθημερινά, «ψηφίζουν» το Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνον ένας αθλητικός σύλλογος, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, που απλώνεται σε όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους. Οι trappers που είσαι «πωρωμένος», επιλέγουν, είτε για το flex τους, είτε για αμιγώς συναισθηματικούς λόγους, τον Παναθηναϊκό!

Η «trap» μουσική έχει καθιερωθεί ως το νο1 είδος στην Ελλάδα με τα τραγούδια των περισσοτέρων να φθάνουν με ευκολία στην κορυφή των charts κάθε πλατφόρμας. Επί παραδείγματι, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο #1 του YouTube βρίσκονται οι Trannos και ATC Taff με το τραγούδι «Μαύρο γυαλί», ενώ στο Spotify, μόνιμα, εδώ και εβδομάδες, εμφανίζονται στην κορυφή οι Saske και Rack με το «NASA».

Ανά καιρούς, η μουσική συνοδεύεται και με τον αθλητισμό, με τους trappers να προτιμούν για το… flex τους – όπως συνηθίζουν να αναφέρουν – το ΟΑΚΑ ή τη Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό!

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Light είχε επισκεφθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αφού, πρώτα, είχε βρεθεί σε «story» με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο «Immortale» είχε τραβήξει από τα VIP ένα κάρφωμα (από τα… λίγα) του Ουέσλεϊ Τζόνσον!

Αντίστοιχο βίντεο είχε τραβήξει με τον τότε, πρόεδρο του «Εξάστερου» και ο FY της Capital Music.

Άφωνος από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έμεινε και ο Toquel, του οποίου η επιρροή «κέρδισε» και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Ο «DPG» είχε τραγουδήσει, παλαιότερα, το «Business», με τον Κλαούντιο Ντέσπο (σ.σ πραγματικό όνομα του Toquel) να τον τιμά με την παρουσία του στο κλειστό στο Μαρούσι για αγώνα του Παναθηναϊκού.

«Πράσινος» είναι και ο Mente Fuerte, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί παλαιότερα, με τον Νικ Καλάθη!

Τέλος, ο Saske δεν έχει αναφέρει ποτέ πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει «πατήσει» σχετικά likes στο Facebook, ενώ ο Sin Boy, στη συνέντευξή του στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, είχε αναφέρει πως παλαιότερα, ήταν… θαμώνας στη Λεωφόρο!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News