Παναθηναϊκός: Οι μόνοι που δικαιολόγησαν τα λεφτά τους

Παναθηναϊκός: Οι μόνοι που δικαιολόγησαν τα λεφτά τους

Έχετε αναλογιστεί φέτος ποιοι από τους ξένους έχουν προσπαθήσει να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους;

Όσοι προσπαθούν από την αρχή της χρονιάς να κάνουν το «κάτι παραπάνω» είναι μόνο οι Ντάριλ Μέικον και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Φυσικά επειδή κανείς τους δεν φέρει τον μανδύα του…υπερ-παίκτη όταν οι υπόλοιποι υπολειτουργούν είναι επόμενο να παρασύρονται στην συνολική μετριότητα.

Σαφώς όμως σε σχέση με Οκάρο, Πέρι, Φλόιντ, Φερέλ, Γιόβιτς αυτά τα παιδιά έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο ανεξαρτήτως των φυσιολογικών σκαμπανεβασμάτων που παρατηρείται στο παιχνίδι τους.

Χειρότερη συγκυρία δεν μπορούσε να βρει το κλαμπ να πάρει απειροελάχιστα πράγματα από τους ξένους του.

Όπως και να το κάνουμε ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκός, δεν έχει την πολυτέλεια να υπολειτουργεί.

Από τη στιγμή που λείπει η ποιότητα και το ταλέντο, η έξτρα δουλειά και η έξτρα προσπάθεια πρέπει να γίνει βίωμα της ομάδας, με τους ξένους να είναι αυτοί που συνήθως πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Εδώ βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο, με τον Κασελάκη, τον Μποχωρίδη, τον Μαντζούκα και τον Χουγκάζ να καλούνται να παίξουν ρόλους μπροστάρηδων.

Ο χαμηλός προϋπολογισμός είναι ένα χρήσιμο άλλοθι για την κακή φετινή εικόνα , αλλά έχουμε δει και φτηνές ομάδες να ποντάρουν σε σωστά «κομμάτια» και να «ακριβαίνουν» στην πράξη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News