Παναθηναϊκός: Οι δύο παίκτες που θα πάρει αν φύγει ο Μήτογλου

«Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Μήτογλου - Οι αποδοχές του - Ποιος τον έπεισε»

Tον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά προχωράει με αμείωτους ρυθμούς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με πρόθεση των «πρασίνων» να είναι να κρατήσει στο ρόστερ τον ελληνικό κορμό και να χτίσει πάνω σε αυτόν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι του Ντίνου Μήτογλου, η οποία ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του με τον Έλληνα φόργουορντ που αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα να έχει δεχθεί κρούση και από την Αρμάνι Μιλάνο.

Μάλιστα η ιταλική ομάδα φαίνεται να έχει το προβάδισμα καθώς έχει μιλήσει με τον παίκτη και ο τεχνικός του συλλόγου Έτορε Μεσίνα.
Βέβαια η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Πάντως τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να λύσει οριστικά το θέμα και να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μήτογλου.

Ποιον θα πάρει αν φύγει ο Μήτογλου

Σε περίπτωση που φύγει ο Μήτογλου, σύμφωνα με το «Rebound By Hellenic Coin» ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για τον Νίκο Χουγκάζ (20, 2μ.08), που έκανε καταπληκτική χρονιά με τον Ιωνικό (10.7 πόντοι, 45.3% στο δίποντο, 41.4% στο τρίποντο, 75.7% στις βολές, 6.5 ριμπάουντ, 12.7 ranking ανά 25:15 σε 22 αγώνες της κανονικής περιόδου της Α1), έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νίκαιας, αλλά θέλει να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ωστόσο, αναμένεται να πάρει και ξένο παίκτη για αυτή τη θέση, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντίνου Μήτογλου, αν εκείνος φύγει από το τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News