Παναθηναϊκός: Οι δύο ανανεώσεις που «κλειδώνουν»

Παναθηναϊκός: Οι δύο ανανεώσεις που «κλειδώνουν»

Ο Παναθηναϊκός για να κρατήσει τον Αϊτόρ στις τάξεις του θα πρέπει να του δώσει τα διπλάσια (και βάλε) λεφτά που λαμβάνει σήμερα και που είναι 400.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ αναφέρει πως από τη στιγμή που ξεμπέρδεψε με τις μεταγραφές θα στραφεί στις ανανεώσεις ώστε τον Δεκέμβριο όλα τα μέτωπα να έχουν κλείσει.

Θεωρούμε πως εκτός του φοβερού εξτρέμ θα γίνει κίνηση ανανέωσης και του συμβολαίου του Ρούμπεν Πέρεθ στον οποίο ο Ιβάν βλέπει στο γήπεδο το alter ego του.

Τι κι αν ζυγώνει στα 34, ο Σέρβος θεωρεί ότι ο έμπειρος μέσος έχει 2-3 χρόνια καλού ποδοσφαίρου άνετα μπροστά του.

«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης, από το 2018 μέχρι και πρότινος έπαιζε στη Λεγκανές, πριν έρθει στην Ελλάδα είχε 35 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Ο Ισπανός «κόφτης», με τους «ροχιμπλάνκος» ντεμπουτάρισε το 2010 αλλά δεν έμεινε πολύ στο Βιθέντε Καλντερόν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε διάφορες ομάδες όπως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Χετάφε και η Μπέτις, ενώ πέρασε και από την Ιταλία για την Τορίνο.

Παράλληλα ως μέλος της U21 των «ροχιμπλάνκος» κατέκτησε το 2011 το αντίστοιχο EURO των «μικρών», όπου μεταξύ άλλων είχε για συμπαίκτες τους Ντε Χέα, Τιάγκο και Χουάν Μάτα.

Το 2015 υπέγραψε στη Γρανάδα, αλλά ένα χρόνο μετά πήγε δανεικός στη Λεγκανές, όπου και έπαιζε με αυτό το καθεστώς μέχρι το 2018. Οπότε και μονιμοποιήθηκε.

Συνολικά έχει 261 ματς στην Primera Division(2 γκολ) και 35 στη δεύτερη. Μας άρεσε που πέρσι κάμποσοι τον έβλεπαν με μισό μάτι λες και η Σούπερ Λιγκ είναι ανώτερη της Β΄ Ισπανίας…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News