Παναθηναϊκός: Ο Τσέκα και οι πληροφορίες που άναψαν «κόκκινο»

Παναθηναϊκός: Ο Τσέκα και οι πληροφορίες που άναψαν «κόκκινο»

Η περίπτωση του Τσέκα έπαιξε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για πολύ καιρό όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Αρχικά, το Τριφύλλι έκανε διερευνητικές επαφές για τον παίκτη όμως δεν καλύφτηκε από αυτά που άκουσε.

Το πρώτο και σημαντικότερο ήταν ότι ο παίκτης ήταν ανενεργός από τον Μάιο και ο Γιοβάνοβιτς έψαχνε παίκτες οι οποίοι θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό και θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Αυτό το πρόβλημα ξεπεράστηκε καθώς ο Τσέκα είναι ένας παίκτης με καλό όνομα και πολλές παραστάσεις.

Το δεύτερο πρόβλημα που εμφανίστηκε ήταν το κασέ του παίκτη ο οποίος δεν δέχεται από καμία ομάδα να μειώσει το κασέ του για να τον αποκτήσει ακόμα και τώρα που παραμένει ελεύθερος.

Για την ιστορία, ο παίκτης θέλει συμβόλαιο το οποίο θα του δίνει 2,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Έτσι, ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να κόψει τη περίπτωση του και να προχωρήσει στην απόκτηση άλλων παικτών.

Όσον αφορά το παίκτη, αυτός φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με την Άρσεναλ.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το ντεμπούτο των Τσόκαι, Τρουιγιέ

Στόχος του Ιβάν Γιόβανοβιτς ήταν οι παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν να είναι ενεργοί και να μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Αυτό λοιπόν το πέτυχε με τις μεταγραφές των Τσόκαι και Τρουιγιέ με τους δύο παίκτες να έρχονται έτοιμοι να αγωνιστούν όποτε τους ζητηθεί.

Ειδικά ο Τσόκαι έχει φουλ αγωνιστικό ρυθμό καθώς μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί σε 8 αγώνες στο κροατικό πρωτάθλημα, όλες σαν βασικός και έχει χάσει μόνο το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας.

Αντίθετα ο Τρουιγιέ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος όμως έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και προπονήσεις με την Νις από την οποία δεν υπολογιζόταν.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και οι δύο θα βρίσκονται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα μετά την διακοπή του πρωτάθληματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News