Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν ζήτησε την παραμονή του... και καλά έπραξε!

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν ζήτησε την παραμονή του... και καλά έπραξε!

Άλλη μια ασίστ για τον Αϊτόρ στο ματς με τον Αρη, η 9η! Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας και με τα δύο πόδια εκτός Παναθηναϊκού.

Aπό το περιβάλλον του πείστηκε πως δεν είχε νόημα να κάνει προπόνηση με τις… μπουλντόζες στο Κορωπί και ο μάνατζέρ του είχε ακούσει τον πελάτη του να του ζητά να του βρει άλλο εργοδότη.

Στο Χορστ δεν ήταν από εκείνους που ξεχώρισε, νιώθοντας ότι έκανε…χάρη στην ομάδα που προπονούνταν μαζί του έχοντας στο νου του ότι η Ελλάδα ήταν γι αυτόν μια ατυχής επιλογή.

Τι κι αν του είχε ξεκαθαρίσει ο προπονητής ότι τον πίστευε και ήθελε να παραμείνει στο Κορωπί; Παρότι στην αρχή ο Αϊτόρ δεν ήθελε ούτε να ακούει για τον σύλλογο, όσο περνούσε ο καιρός και καταλάβαινε την πίστη του προπονητή, μεταμορφωνόταν σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Ο Αϊτόρ είναι αθλητής που πρέπει να τους έχεις από κοντά, αν θες να τους κερδίσεις. Το πιθανότερο σενάριο πέρσι το καλοκαίρι ήθελε τον Ίβηρα μακριά από την Ελλάδα, φεύγοντας με την στάμπα του αποτυχημένου, του προβληματικού ψυχολογικά που πέρασε και δεν ακούμπησε.

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν εισηγήθηκε αρνητικά στην μεταγραφή του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News