Παναθηναϊκός: Ο γκαρντ που ψάχνει για την... Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός: Εμφανέστατα βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά με σκοπό την απόκτηση ενός γκαρντ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης στο σπορφμ, ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά και ψάχνεται για γκαρντ, ένα κόμπο γκαρντ, που θα παίζει στην Ευρωλίγκα. Έχει οκτώ ξένους και θα πάει τώρα για ένατο.

Ακόμα ο ρεπορτέρ του Τριφυλλιού μίλησε και για τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν μετά τον Ολυμπιακό όμως δεν έγινε τίποτα πέρα από την μετάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Τέλος επισήμανε πως όλο αυτό επιβεβαιώνει την άποψη, ότι δεν λειτουργεί ορθολογικά η ομάδα. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει συνεννόηση, επικοινωνία.

Παναθηναϊκός: Πόσοι παίκτες θα συνεχίσουν και του χρόνου;

Αναρωτιόμαστε αν η σεζόν ολοκληρωθεί με την ομάδα μπάσκετ να μένει με άδεια χέρια (για πρώτη φορά από το 1996) πόσοι παίκτες από το τωρινό ρόστερ θα συνεχίσουν του χρόνου.

Οι μικροί που έχουν συμβόλαιο είναι ασφαλείς αλλά για τους άλλους είναι βέβαιο πως θα πέσει σκούπα.

Φτου κι από την αρχή ,δηλαδή, την ώρα που απέναντι θα αρκούν 2-3 προσθαφαιρέσεις για να νιώθει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφεντικό και για τους τίτλους της επόμενης σεζόν.

Βλέπεις π.χ φέτος τον Ντουέιν Μπέικον να απολαμβάνει τον ρόλο του μπροστάρη γεγονός που έχει αναδείξει τον clutch χαρακτήρα που τον συνοδεύει από μικρή ηλικία.

Ο Αμερικανός είναι παικτάρα που σε ορθολογικό σύνολο μπορεί να προσφέρει πολλά, μα έπεσε σε μια κακοστημένη ομάδα.

Όμως ξέρει ότι στην ήπειρό μας μπορεί σύντομα να αποτελέσει τον επόμενο σπουδαίο φόργουορντ περπατώντας τον δρόμο του χρήματος στο υψηλό επίπεδο.

Δίπλα του στην ίδια μοίρα κι οι Παπαγιάννης, Λι, παίκτες από το πάνω ράφι που όμως δύσκολα θα συνεχίσουν στο Μαρούσι αν ο Παναθηναϊκός πατώσει.

Ούτε αυτοί θα δυσκολευτούν να βρουν εργοδότη αφού πολλοί εκεί έξω ξέρουν ότι από τη στιγμή που ο σύλλογος δεν μπορεί να αναδείξει τα ατού του, μπορούν εκείνοι, παίρνοντας τη θέση του ως αφεντικά τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News