Κυριακόπουλος: «Η διαφορά με πέρυσι είναι χαοτική» - Οι δηλώσεις στη Συν. Τύπου (vid)
Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το Conference League.
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αναφερόμενος στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας και στους στόχους της ενόψει του αγώνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Συν. Τύπου:
«Η ομάδα είναι στην καλύτερή της φόρμα. Έχουμε βρει την ταυτότητά μας με τον προπονητή. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε. Οι παίκτες είναι έτοιμοι. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογία. Το ότι σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι είναι πολύ θετικό.
Άμα συγκρίνουμε την περσινή σεζόν, η διαφορά είναι χαοτική. Έχουμε ξαναφέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Έχουμε τόσους πολλούς καλούς παίκτες με προσωπικότητα. Η ομάδα είναι σε φεγγάρι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα. Μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στις τρεις διοργανώσεις.
Έχουμε μελετήσει αρκετά την ομάδα. Είναι διαφορετική από τότε που έπαιξε με τον ΟΦΗ. Έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες. Η ομάδα είναι έτοιμη. Έχει ξεκουραστεί από το παιχνίδι της Κυριακής. Άμα κερδίσουμε, θα κάνουμε ένα δυνατό βήμα για την 24άδα.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν ήρθε μόνο για το ντέρμπι ο Μπαλντίνι – Τι συζήτησε με Αλαφούζο
- «Δεν μένει στα 700.000 ευρώ ο Αλαφούζος για Τεττέη - Τι ετοιμάζει»
- Αντίνο: Το ξεχωριστό πρόσωπο στην εξέδρα και όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σήμερα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (4/11)
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (4/11) στο μπάσκετ – Το κανάλι