Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics)

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να μιλά στις 14:00.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics)

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/11) ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Στις 14:00, ο Τζέικομπ Νίστρουπ θα παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική του Conference League.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας και στις τελευταίες επιλογές του Δανού τεχνικού πριν από το παιχνίδι με τη βουλγαρική ομάδα.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics) Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics) Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics) Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics) Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr