Παναθηναϊκός: Πόσοι παίκτες θα συνεχίσουν και του χρόνου;

Παναθηναϊκός – Περιστέρι καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 7/1

Αναρωτιόμαστε αν η σεζόν ολοκληρωθεί με την ομάδα μπάσκετ να μένει με άδεια χέρια (για πρώτη φορά από το 1996) πόσοι παίκτες από το τωρινό ρόστερ θα συνεχίσουν του χρόνου.

Οι μικροί που έχουν συμβόλαιο είναι ασφαλείς αλλά για τους άλλους είναι βέβαιο πως θα πέσει σκούπα.

Φτου κι από την αρχή ,δηλαδή, την ώρα που απέναντι θα αρκούν 2-3 προσθαφαιρέσεις για να νιώθει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφεντικό και για τους τίτλους της επόμενης σεζόν.

Βλέπεις π.χ φέτος τον Ντουέιν Μπέικον να απολαμβάνει τον ρόλο του μπροστάρη γεγονός που έχει αναδείξει τον clutch χαρακτήρα που τον συνοδεύει από μικρή ηλικία.

Ο Αμερικανός είναι παικτάρα που σε ορθολογικό σύνολο μπορεί να προσφέρει πολλά, μα έπεσε σε μια κακοστημένη ομάδα.

Όμως ξέρει ότι στην ήπειρό μας μπορεί σύντομα να αποτελέσει τον επόμενο σπουδαίο φόργουορντ περπατώντας τον δρόμο του χρήματος στο υψηλό επίπεδο.

Δίπλα του στην ίδια μοίρα κι οι Παπαγιάννης, Λι, παίκτες από το πάνω ράφι που όμως δύσκολα θα συνεχίσουν στο Μαρούσι αν ο Παναθηναϊκός πατώσει.

Ούτε αυτοί θα δυσκολευτούν να βρουν εργοδότη αφού πολλοί εκεί έξω ξέρουν ότι από τη στιγμή που ο σύλλογος δεν μπορεί να αναδείξει τα ατού του, μπορούν εκείνοι, παίρνοντας τη θέση του ως αφεντικά τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News