Παναθηναϊκός: Ο χρόνος θα δημιουργήσει καλύτερες τιμές για... πωλήσεις!

Ενδεκάδα: Η διαφορά με Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο και Πέρεθ

Θεωρούμε δεδομένο ότι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξελίσσεται σύντομα θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις για τους νεαρούς παίκτες του.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του γίνεται μία δουλειά που δεδομένα έχουν βάλει τον σύλλογο σε καλή πορεία.

Για να τα καταφέρει και να επιστρέψει εκεί που ανήκει χρειάζεται ήρεμο χρόνο δουλειάς. Να υπάρξει στρατηγικός στόχος να παραμείνουν όλοι οι πιτσιρικάδες για μία 3ετία στο Κορωπί, να εξελιχθούν, να ανεβάσουν μέσα από την δουλειά το επίπεδο του συλλόγου, να τον κάνουν ξανά πρωταγωνιστή, να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αρχίσει να διεκδικεί τρόπαια.

Μέσα σε αυτήν την πορεία ασφαλώς θα δημιουργηθούν οι προοπτικές, κάποια από αυτά τα παιδιά να φέρουν κάποιες πραγματικά δυνατές προτάσεις που θα αξίζει η διοίκηση να τις ακούσει.

Αυτό όμως θα πρέπει να συμβεί ενώ θα έχουν ήδη προσφέρει αρκετά στο κλαμπ, θα έχουν πιάσει πραγματικά μία καλή τιμή και ο χρόνος θα έχει βοηθήσει ώστε να υπάρχει από πίσω και μία διάδοχη κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News