Παναθηναϊκός: Να αποδείξει ξανά ότι ήταν η καλύτερη μεταγραφή

Μεταγραφή αλά... Τζέιμς και Ανταμς!

Στον πρώτο γύρο απέναντι στην Εφές είχες μια από τις ελάχιστες εκλάμψεις σου στην φετινή Ευρωλίγκα, διαλύοντας την νο1 ομάδα της ηπείρου με μπροστάρη τον Ντάριλ Μέικον που έκανε όργια.

Ο Αμερικανός (που είναι ντεφορμέ εσχάτως) και οι Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Σαντ Ρος καλούνται να κάνουν παιχνιδάρα στην Πόλη καλύπτοντας την απουσία του κομβικού Γιώργου Παπαγιάννη με «στόχο» μια αξιοπρεπή ήττα.

Στον αγώνα του Οκτώβρη οι πράσινοι παρουσίασαν το καλύτερο πρόσωπο τους, πραγματοποίησαν μακράν της δεύτερης την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση και έφτασαν στο σημείο να μετατρέψουν το άκρως επικίνδυνο ματς κόντρα στην Αναντολού σε παράσταση για έναν ρόλο.

Για την ακρίβεια έστησαν πραγματικό πάρτι στο ΟΑΚΑ όπου οι 7.000 περίπου φίλοι των τους είχαν δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα!

Ο Ντάριλ Μέικον πραγματοποίησε το ματς της ζωής του. Και μάλιστα όχι απέναντι σε… όποια και όποια ομάδα, αλλά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης! Σε 25:37 είχε 34 πόντους με 2/2 δίποντα, 9/12 τρίποντα (ρεκόρ για παίκτη του Παναθηναϊκού στην EuroLeague), 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News