Παναθηναϊκός - Μπεργκ: Tα δεδομένα για Μπεργκ και Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός - Μπεργκ

Παναθηναϊκός – Μπεργκ: Μόνο απίθανο δεν είναι οι δρόμοι του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.

Παναθηναϊκός – Μπεργκ: Είναι τέτοιο το ψυχικό δέσιμο του Σουηδού φορ με τους “πράσινους” που σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Real News” το ενδεχόμενο ο διεθνής άσος να φορέσει και πάλι τα πράσινα διατηρεί πολλές και καλές πιθανότητες.

Κι ας τον έφερναν το καλοκαίρι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, προοπτική την οποία όμως μάλλον καλόβλεπε ο ατζέντης του παρά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Γι’ αυτό και όταν το θέμα έφτασε σε οριακό σημείο, ο 33χρονος επιθετικός φέρεται να το ξέκοψε χωρίς ιδιαίτερη κουβέντα, στέλνοντας την ίδια στιγμή σαφές μήνυμα αγάπης και εκτίμησης στον κόσμο του “τριφυλλιού”.

Πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα; Ως γνωστόν ο Σκανδιναβός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, που λήγει το καλοκαίρι.

Και ίσως έχει τη σημασία του αυτό, αφού πληροφορίες τον θέλουν να μην δέχτηκε να δεσμευθεί με πολυετή συνεργασία, ακριβώς επειδή πάντα στο μυαλό του είναι η επιστροφή στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, όπου μάλιστα έχει αποκτήσει πολυτελές σπίτι.

Ο δε δίαυλος επικοινωνίας του με τον Γιάννη Αλαφούζο, λέγεται πως, δεν έκλεισε ποτέ, ενώ ζήτημα οικονομικό δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στο διάβα των δύο πλευρών, λένε αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα τα μυστικά της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Κάτι που το αποδίδουν στο γεγονός ότι ο Μπεργκ δεν ξεχνά ότι στους “πράσινους” αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά, κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και επιπλέον πήρε μεταγραφή στην Αλ Αίν του Κατάρ, κερδίζοντας πολλά χρήματα από ένα σούπερ συμβόλαιο.

Αλλά και στη νότια Ρωσία που αγωνίζεται, οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια καθαρά. Που θα πει ότι αν όντως επιστρέψει στην Ελλάδα, η κίνησή του αυτή θα ισοδυναμεί με ισχυρή ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στον σύλλογο που συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόοδο και εξέλιξή του.

Όσο για τον χρόνο που μπορεί να προκύψει και πάλι “γάμος”, η πιο ασφαλής σχετικά εκτίμηση κάνει λόγο για το καλοκαίρι, οπότε και ο Σουηδός θα είναι ελεύθερος να επιλέξει ο ίδιος την επόμενη ομάδα της καριέρας του, παρ’ ότι υπάρχουν και εκείνοι που δεν αποκλείουν ραγδαία εξέλιξη τον Ιανουάριο…

Όπως και να ΄χει, αν όντως ο Παναθηναϊκός τον φέρει ξανά στην Ελλάδα, έχει πιθανότητες να είναι ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του ζωής, έστω κι αν ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ της πατρίδας του, όπου πιτσιρικάς ακόμη ξεχώρισε με το ταλέντο του, πριν ανοίξει φτερά για άλλες πολιτείες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News