Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα γίνει μεταγραφή

Βαθμολογία Superleague: Ασταμάτητος και πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Αν στις άλλες μεταγραφικές περιόδους υπήρχε 0% πιθανότητα να αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην τρέχουσα περίοδο θα μπορούσε κανείς να αφήσει ένα μικρό ποσοστό για μια μεταγραφή-έκπληξη!

Ο Παναθηναϊκός υπέστη μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση μέσα σε ένα μήνα και από κει που θα μπορούσε να πάει στο +10 από την ΑΕΚ με νίκη στην Αγια-Σοφιά, σήμερα βρίσκεται στο -2 από την Ένωση!

Το Τριφύλλι απέκτησε τους Πούχατς (δανεικός), Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεφ (παραχωρήθηκε στον Λεβαδειακό) και Μαντσίνι. Τις τελευταίες μέρες έψαξε για αριστερό εξτρέμ (δανεικό) και στόπερ, αλλά δεν βρήκε κάτι που να του κάνει «κλικ».




Αν στο επόμενο διάστημα βρεθεί ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής που να αφέθηκε ελεύθερος τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και να συμμετείχε κανονικά σε προπονήσεις, αλλά και να ταιριάζει στα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αιφνίδια κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Διαφορετικά, με αυτά τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα πλέι οφ και πάνω – κάτω με τα ίδια θα προσπαθήσει να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News