Παναθηναϊκός - Μονακό κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Γιόβιτς: «Τα πάντα γι' αυτή την ομάδα, είχαμε συζητήσει και πέρυσι»

Δύσκολη αποστολή έχει ο ελλιπής Παναθηναϊκός απέναντι στους Μονεγάσκους.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μονακό στο ΟΑΚΑ (21:00), στο πρώτο σκέλος της τέταρτης φετινής «διαβολοβδομάδας» της Euroleague. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έβγαλαν αντίδραση κόντρα στην Μπασκόνια (75-63), παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Απόδοση που επαληθεύτηκε και απέναντι στον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα την Κυριακή (103-83).

Βέβαια, ενόψει Μονακό υπάρχουν αρκετά προβλήμα και πάλι. Εκτός μάχης για καιρό τέθηκε ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου, που χειρουργήθηκε την Δευτέρα. Δεν είναι στο 100% ο Ντάριλ Μέικον, ενώ και ο Στέφαν Γιόβιτς χρειάζεται διαχείριση. Οι Μονεγάσκοι μάχονται για την είσοδό τους στην 8αδα και με 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς, πλησίασαν αρκετά.

Παναθηναϊκός – Μονακό με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Μονακό κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν ένα καλό επιθετικό παιχνίδι αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα αμυντικά. Κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Ήμασταν τυχεροί ή όχι που αποκλειστήκαμε με το χιόνι που ξεκουραστήκαμε. Προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο μισό της σεζόν. Περάσαμε καλά τις μπάλες, είχαμε καλή κυκλοφορία με πολλές ασίστ. Είναι δύσκολο σε 48 ώρες να παίζουμε αγώνες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά είμαστε επαγγελματίες και είναι η δουλειά μας», το σχόλιο του Οκάρο Γουάιτ για τα τελευταία αποτελέσματα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News