Παναθηναϊκός - Αρμάνι καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 24/9

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 86-71: Οι πόντοι των παικτών των πρασίνων

Παναθηναϊκός – Αρμάνι καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση του αγώνα στο ΟΑΚΑ για το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Έπειτα από την… σούπερ εμφάνιση κόντρα στην Εφές (86-71), ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στον μεγάλο τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινοι» εξέπληξαν τους πάντες με την πολύ καλή παρουσία απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε τα… βασικά τέλεια, φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Εξαιρετικοί Γουόλτερς και Λι, εκτός πάλι ο Πονίτκα

Πρωταγωνιστές για το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς το βράδυ της Παρασκευής, ήταν οι Πάρις Λι και Νέιτ Γουόλτερς. Ο πρώην παίκτης της Μονακό κατέγραψε 14 πόντους, ενώ είχε μεγάλη συμβολή στο αμυντικό κομμάτι με πίεση και 4 τελικές πάσες.

Ο έτερος Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 14 πόντους με 5 ασίστ και ορθή κυκλοφορία της μπάλας. Από κοντά σε απόδοση το δίδυμο των ψηλών, με τον Παπαγιάννη και τον Γκουντάιτις να σημειώνουν από 14 πόντους έκαστος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πλην του νιόφερτου Ματέους Πονίτκα που θα ενσωματωθεί αργότερα στην ομάδα, όλοι είναι στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Τάχθηκε υπέρ του Γιαννακόπουλου ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι

Ο μεγαλομέτοχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Φέντερμαν, σε αθλητική ιστοσελίδα για το μέλλον της Ευρωλίγκα μετά την αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της Ευρωλίγκα μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην προεδρία, αλλά και του Μάρσαλ Γκλίκμαν (CEO). Πιστεύω θα πάνε καλά τα πράγματα στο άμεσο μέλλον».

Χωρίς να θέλω να γίνω προσβλητικός απέναντι στον κ. Μπερτομέου, οποιοσδήποτε μετά από 20 χρόνια θέλει η διοργάνωση να έχει νέο πρόσωπο, νέες σκέψεις. Ο Τζόρντι Μπερτομέου πήρε όσα άξιζε, έχτισε την Ευρωλίγκα, όμως μετά από 20 χρόνια δεν είναι τόσο κακό να υπάρξει μια αλλαγή.

Αντιλαμβάνομαι όσα έλεγε ο Δημήτρης (Γιαννακόπουλος) για τα έσοδα των ομάδων από την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει ασφαλώς να περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Εάν όμως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική, ειρηνική ατμόσφαιρα στην Ευρωλίγκα το μέλλον θα είναι ευοίωνο».

Επιβλητική παρά τις απουσίες η Αρμάνι

Η Αρμάνι, αν και με πολλές απουσίες, ήταν σαφώς καλύτερη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο ημιτελικό και έφτασε εύκολα στη νίκη με 80-71. Μάλιστα η ιταλική ομάδα αγωνίστηκε και με πολλές απουσίες, αφού εκτός ήταν οι Σέιβον Σιλντς, Λουίτζι Ντατόμε, Γιόχαν Βόιγκτμαν και Κέβιν Πάνγκος. Εκτός για τη Μακάμπι ήταν ο Λορένζο Μπράουν.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα ήταν ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ με 19 πόντους. Τον ακολούθησαν σε απόδοση ο ΝτεΣόν Τόμας με 15, ενώ στους 13 σταμάτησε ο Τζιανπάολο Ρίτσι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News