Παναθηναϊκός: Mια ακόμα σεζόν... μαχαιριά για τον βασανισμένο κόσμο!

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των πρασίνων

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ανεξάρτητα από τις επιτροπές που θα κληθούν να πάρουν απόφαση για μείωση βαθμών του Άρη (αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο) ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να παίξει Ευρώπη.

Το άθλημα του έχει προσφέρει πολλές ευκαιρίες, τις έχει χάσει όλες. Το ότι αναφερόμαστε στη διαιτησία έχοντας απέναντι την…Τρίπολη μέσα στη Λεωφόρο φανερώνει την κατάντια και τον πλήρη αποπροσανατολισμό για ένα σύλλογο που με τις παρούσες διοικητικές συνθήκες δεν θα ορθοποδήσει ΠΟΤΕ, συμπληρώνοντας με το πέρασμα κι άλλων ετών τον βαθμολογικό πίνακα.

Το κλαμπ είχε την ευκαιρία του απέναντι στον Άρη μέσα στο σπίτι του. Έχασε 1-2. Του δόθηκε άλλη μια απέναντι στην ΑΕΚ και δέχτηκε γκολ στο 93′ ενώ προηγουμένως είχε γίνει…ρεζίλι αφήνοντας την αστεία φετινή ομάδα του Χιμένεθ (πιστεύουμε ότι είναι χειρότερη ακόμα και από τον Παναθηναϊκό) να τον παίζει μονότερμα. Προηγήθηκες 2-0 με τον Αστέρα στην Αρκαδία, πάλι δεν μπόρεσες να κερδίσεις.

Προηγήθηκες στο Καραϊσκάκη και στο τέλος δόξαζες το VAR που δεν έφυγες από εκεί κάτω με πέντε! Όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα αποτέλεσμα στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν σημαίνει ότι δεν αξίζεις αυτό που κυνηγάς.

Μια ακόμα χρονιά πεταμένη στα σκουπίδια, μια ακόμα σεζόν που αποτελεί μαχαιριά για τον βασανισμένο κόσμο του σωματείου που δεν έχει την παραμικρή ελπίδα ότι κάτι μπορεί να πάει καλύτερα στο μέλλον. Αυτό είναι που πονάει περισσότερο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News