Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... υπεραξία!

Μεσολόγγι - Παναθηναϊκός 66-73 (Highlights/vid)

Η επιλογή του Χάουαρντ Σαντ Ρος που κατά συνθήκη μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, από το “1” μέχρι και το “4”, δίνει τρομερή υπεραξία ειδικότερα στο κομμάτι της άμυνας (έχει εκπληκτικά χέρια και ξέρει να τα βάζει σωστά) και της δημιουργίας.

Ο 29χρονος δίμετρος πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας από όταν έπαιζε στην ΑΕΚ αλλά η μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια των Ρώσων, τον έστειλαν στην Μόσχα όταν ο Δημήτρης Ιτούδης στερήθηκε των υπηρεσιών του τραυματία Κλάιμπερν.

Το περασμένο καλοκαίρι η απόφαση της ομάδας του ρωσικού στρατού να κατεβάσει αισθητά το budget (25%-30%), σε συνδυασμό με τα χρήματα που ξόδεψε για Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια, έβγαλε το συμβόλαιό του Κουβανού από τον προϋπολογισμό της.

Στην Αθήνα το έμαθαν κι η απόφαση ήταν ειλημμένη γρήγορα να κινηθούν για τον παίκτη.

Ο τελευταίος πέταξε τη σκούφια του να γυρίσει στην χώρα μας (τόπο καταγωγής της συμβίας του) και σε λίγες μέρες που θα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερο τον πρωταθλητή ο οποίος στη θέση του μπορεί να προσθέσει ακόμα ένα ποιοτικό(θέλουμε να ελπίζουμε) ξένο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News