Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το συμβόλαιο που υπογράφει ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Το συμβόλαιο που υπογράφει ο Βέρμπιτς

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, επιβεβαιώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/7) κι από την “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο διεθνής Σλοβένος εξτρέμ όχι μόνο τα έχει βρει σε όλα με το “τριφύλλι” σε προφορικό επίπεδο για συμβόλαιο τριών ετών -ενεργοποιώντας εγγράφως από χθες την ειδική διάταξη της FIFA που του επιτρέπει να αναστείλει το τελευταίο εξάμηνο της σύμβασής του με την Ντινάμο Κιέβου (λόγω της εμπόλεμης κατάστασης)- αλλά έρχεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7).

Συγκεκριμένα ο Βέρμπιτς θα φτάσει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 15:00 με πτήση από το Βελιγράδι, προκειμένου να οδηγηθεί στη συνέχεια στα γραφεία του Παναθηναϊκού για… υπογραφές.

Ενώ ένα τέταρτο αργότερα (15:15) θα έρθει στην Αθήνα και ο συμπατριώτης του Άντραζ Σπόραρ με πτήση από τη Μαδρίτη, η μεταγραφή του οποίου έχει ανακοινωθεί από το βράδυ της Τετάρτης (27/7).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News