Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ο αντι-Σένκεφελντ και το Plan B

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

O Μπαρτ Σένκεφελντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από τον αγώνα με την Σλάβια Πράγας.

Σύμφωνα με την sportday, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να τροποποιήσει τα πλάνα του όσον αφορά την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η πρώτη σκέψη είναι το αν θα πρέπει να κάνει μεταγραφή ο Παναθηναϊκός για να καλύψει την απώλεια του Ολλανδού. Βέβαια ο χρόνος δεν είναι μεγάλος και όποιος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί θα χάσει την θέση του μόλις γυρίσει ο Μπαρτ.

Επίσης, ο αποκλεισμός της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σημαίνει ότι το Τριφύλλι θα έχει έναν αγώνα κάθε βδομάδα όποτε το ρόστερ δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο.

Πέρα από το αν θα γίνει μεταγραφή στην άμυνα, ο Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει ήδη ποιος θα θα καλύψει το κενό του Σένκεφελντ στο άμεσο μέλλον και ειδικότερα στις πρώτες αγωνιστικές της  Super League.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Kουρμπέλη ο οποίος ξέρει καλά την θέση και έχει ποιότητα και παραστάσεις.

 


Τέλος, η ομάδα διαθέτει ακόμα τους Σάρλια και Πούγγουρα οι οποίος πάντως δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News