Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Μαύρες τρύπες που ακόμα δεν έχουν καλυφθεί

Παναθηναϊκός: Βασικός για πρώτη φορά με Ολυμπιακό

Μερικές εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου η ενίσχυση του Κυπελλούχου είναι πιο φτωχή από αυτήν που περιμέναμε και που χρειάζεται το ρόστερ του.

Η επιλογή να επενδύσουν οι πράσινοι σε προπονητικό επιτελείο δημιούργησε την προσδοκία πως θα κινηθούν ανάλογα στις μεταγραφές.

Το γεγονός πως μερικοί κατάλαβαν πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει κάθε χρόνο να ξηλώνει το ρόστερ και να κάνει 15 μεταγραφές δημιουργώντας συνεχώς ομάδες από την αρχή είναι καλό. Είναι θετικό επίσης που κατάλαβαν στο Κορωπί πως πρέπει να αυξήσουν το μπάτζετ.

Μόνο που το ταβάνι για τον σύλλογο παραμένει χαμηλό συγκριτικά με το brand και τα μόνα ευχάριστα μηνύματα που έρχονται είναι από την εικόνα που έχουν οι αντίπαλοι του.

Μπορεί π.χ οι απέναντι να πήραν τον τίτλο από τα Χριστούγεννα όμως αυτό συμβαίνει λόγω της ισχύος τους στα γραφεία κι όχι στο χορτάρι. Μια από τα ίδια ισχύουν για τον ΠΑΟΚ.

Το ανησυχητικό είναι πως η φυγή σημαντικών παικτών δημιούργησε σημαντικά κενά στον σύλλογο. Μαύρες τρύπες που δεν έχουν ακόμα καλυφθεί και μακάρι να μην εξασφαλίσουν άλυτα προβλήματα μέσα στην σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News