Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Φορ... game changer

Η νέα χορηγία στη φανέλα και το πιθανό κέρδος από το «χρυσό» deal

Πολλά τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του σέντερ φορ, που θα είναι φέτος το πιο ακριβό συμβόλαιο το οποίο θα δώσει η διοίκηση.

Όποιος κι αν πάρει τη φανέλα με το «9» πρέπει να συνεχίσει την περσινή συνταγή που έκανε τον Παναθηναϊκό λιγότερο προβλέψιμο.

Με την ενεργοποίηση Ιωαννίδη ο κόουτς ψήλωσε και έκανε πιο τραχύ το σχήμα του εκμεταλλευόμενος την έφεση του Φώτη στο «ξύλο» αλλά και την καλή του χημεία με Παλάσιος-Αϊτόρ που έδινε δυνατότητα στα εξτρέμ να σκοράρουν αυτοματοποιημένα με πολλούς τρόπους.

Ο καινούργιος στράικερ πρέπει να δώσει φαντασία, σταριλίκι και …τρέλα στην ομάδα, πρωταγωνιστώντας σε 11άδες που δεν θα είναι ούτε ειδικών καταστάσεων, ούτε …αφύσικες.

Το αναφέρουμε επειδή πέρσι ο κόσμος γκρίνιαζε που είχες βασικό παίκτη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ενώ 2.000.000 ήταν παρκαρισμένα στον πάγκο με τις μορφές Καρλίτος-Μακέντα.

Σκεφτείτε τι μπελάς θα είναι για τους αντιπάλους στο επόμενο πρωτάθλημα να βρουν απέναντι τους ομάδα που θα έχει στο DNA της να χτυπά αποτελεσματικά σε πρώτο χρόνο (καλομελέτα και έρχεται αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να στοχεύει σε υψηλά ράφια για τον φορ).

Όπως και να έχει πρέπει να βρεθεί ο κυνηγός που θα έχει όλα τα συστατικά να αποτελέσει ιδανικό game changer.

Προσωπικότητα, εμπειρία και μακράν πιο «ευθύβολα» τελειώματα συγκριτικά με τους ήδη υπάρχοντες φορ του έμψυχου δυναμικού σου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News